De Accountancy Schijf van 5

Dit zijn de 5 thema’s waarmee je jouw organisatie in 2018 én 2019 nog een stuk gezonder maakt!

Welkom!

Beste lezer,

Allereerst: dank voor je interesse in dit digitale magazine! Je leest er verhalen in van experts en collega’s uit jouw branche. Zij geven praktische tips waar je vaak morgen al mee aan de slag kunt. Bovendien vind je tussen de verhalen door ook de uitkomsten van het representatieve brancheonderzoek dat we deden.

Wat te doen?

Ook wij, als softwareleverancier, merken dat er binnen de accountancybranche veel wordt gesproken over de toekomst van het vak. En dus ook over technologische en economische ontwikkelingen. Die stellen je voor keuzes: welke stappen moet je nemen? En wanneer? Zijn hardlopers doodlopers, of kun je maar het beste het voortouw nemen? Waar haal je nog goede mensen vandaan? En moet je kiezen tussen nieuwe technieken en trouwe klanten? Lastige vragen – ook omdat het antwoord natuurlijk van organisatie tot organisatie kan verschillen.

Beter ondernemen

Als marktleiders in accountancybranche, vinden we dat we meer moeten zijn dan ‘alleen maar’ softwareleverancier. We willen je inspireren beter te ondernemen. Daarom vind je in dit magazine vijf thema’s waarvan wij denken dat ze tot de belangrijkste thema’s gaan behoren in de komende jaren. Zodat jij hopelijk de toekomst met nóg meer vertrouwen tegemoet kunt treden.

Verder praten?

Heb je inspiratie gevonden in dit magazine? Of vooral vragen opgedaan? Wil je verder praten over de onderzoeksresultaten? Sparren over de toekomst? Of mis je een onderwerp, en denk je: daar had je mij voor moeten bellen? We horen het graag! Dus laat je horen en:

Menu